9.10.20

Η Αργυρώ γελάει... σε χρόνο μηδέν!


Εντυπωσιασμένη για άλλη μια φορά σήμερα. "Α! Το βιβλίο το περσινό! Το 'χουμε διαβάσει αυτό!". Ναι, το 'χαμε διαβάσει και πέρσι αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ βιβλίο των Τζιν Γουίλλις και Τόνυ Ρος, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη, με αφορμή ένα σχέδιο δράσης αφιερωμένο στα ζώα συντροφιάς. Τα αγαπημένα βιβλία όμως δεν τα διαβάζουμε μία μόνο φορά! Σε κάθε ανάγνωση σίγουρα κάτι καινούργιο έχουν να μας αποκαλύψουν. Φέτος μας αποκάλυψε η Αργυρώ ότι, τελικά, ζοριστήκαμε να βρούμε διαφορές από εκείνην, ενώ συντριπτικός ήταν ο αριθμός των κοινών χαρακτηριστικών με εκείνη! 


"Τι σχέση έχει ένα βιβλίο που πραγματεύεται τη συνύπαρξη τυπικών ατόμων και ατόμων με αναπηρία με τα ζώα συντροφιάς;" θα μας πείτε. Χμ. "Άμεση!", θα σας απαντήσουν τα... αχτύπητα μελίσσια μου! Γιατί εμείς είχαμε διαβάσει από πέρσι ότι "Η Αργυρώ γελάει" και κάνει κι ένα σωρό άλλα πράγματα, αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι δυσκολεύονται περισσότερο να γελάσουν και να κάνουν πράγματα μόνοι τους, γι' αυτό χρειάζονται βοήθεια. Και κάποιες φορές έχουν βοήθεια... με ουρά και μουσούδι και αφτιά και πατουσάκια, κυρίως όμως με τεράστια καρδιά. Όπως ακριβώς συνέβη στην ιστορία "Σε χρόνο μηδέν". 


 

Τα απίθανα μελίσσια μου, θυμούνταν όχι μόνο το βιβλίο, αλλά και το βίντεο, το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζητούν να το δουν. 

Φέτος η Αργυρώ μού αποκάλυψε ότι η περσινή δουλειά έχει πιάσει τόπο! Μα τους δώδεκα θεούς του Ολύμπου! ;) :) :) :) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: